Tiziana Terenzi - за него и нея

Tiziana Terenzi – за него и нея

Сезонът на ароматите вече чука на вратата. Всичко навън и сред природата цъфти, а от там и нашето желание да сме също толкова впечатляващи. Аромати се носят от дърветата и единственият начин да неутрализираме прекрасния им мирис с още по-магичен такъв, си има име. И то е парфюм Tiziana Terenzi. Марка, която съчетава в себе си и продуктите, които предлага, качество, новаторство, собствен и оригинален стил на производство. Историята на създаването на фирмата сякаш е пропита в аромата, който носят парфюмите и това ни кара да се чувстваме специални в прегръдките на уханието им.

Истинските ценители на качествени продукти са не просто консуматори на тях, а съпричастни и с чувство за принадлежност към марката. Те знаят кога фирмата е създадена и историята, която е довела до днешния развой на събитията. В този ред на мисли Tiziana Terenzi са бранд, който бележи началото си много отдавна, като първи стъпки правят родствениците на истинските собственици, които са Тизиана и Паоло Терензи. Семейство с вкус и усет към ароматите. Хора, чийто рецептори за мирис са изострени до такава степен, че съчетават всички подходящи и пасващи си съставки и масла, а крайният резултат е удивителен.  Всяка, долавяща се нотка на уханията, които произвеждат, има свой характер и провокира емоции, като сливайки се в едно, те оставят отпечатък в паметта, която “запечатва” за ароматите.

Няма как да останете незабелязани, няма как да не усетят присъствието ви, ако сте напръскали кожата си с парфюм Tiziana Terenzi. Те са като вълна от нежен въздух, която не може да те остави безразличен. Предизвиква възхищение, завист и привлича със своята специфичност.

Това, което е характерно за тази марка е, че производството им е насочено изцяло върху унисекс продукти. Любопитен факт, който прави процеса на създаване на ароматите още по-труден, а крайния продукт още по-уважаван и впечатляващ. Защо е така? Защото не е лесна работа да се измисли и създаде аромат, който да подхожда еднакво на енергията, визията и излъчването на двата пола. Нещо повече – да им хареса и да се купува. Всичко изброено обаче е факт и години наред тази марка е сред най-уважаваните имена на пазара.

За сметка на трудността по създаването на аромата, използването и консумацията от потребителите е улеснена. Искате парфюм за вас и вашата половинка? Отговорът е Tiziana Terenzi. Една опаковка и за двамата. Пестите пари, часове на търсене и място за съхранение. Имате желание да купите подарък на ваш приятел или приятелка, роднина,близък или не чак толкова? Отговорът отново е същият. Брандът предлага унисекс парфюми, които са и унисекс за всеки вкус и предпочитание. Бъдете сигурни, че няма човек, който да не хареса техен продукт.

Един от добрите и „силните” им продукти, които са особено и най-вече подходящи за пролетния сезон, са Tiziana Terenzi XIX March. Парфюмът е създаден още през 2012г. и от тогава не спира да бъде един от най-търсените. Ароматът му е свеж, лек, небрежен, създаващ усещане за слънце, топлина и приятни емоции. Съдържа в себе си цитрусови нотки, но също така и такива на мускус, лавандула и сандалово дърво. Незаменима комбинация, която ще ви зареди с енергия и добро настроение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *