Kлиматици Мицубиши

Марката Мицубиши води началото си от далечната 1921 г. През годините компанията става известна с много продукти, едни от които са иновативните климатици Мицубиши.

Когато си избирате климатик, не трябва да забравяте, че това е уред, който ще използвате през цялата година. Точно поради тази причина, той трябва да е мощен и същевременно икономичен, за да не ви кара да плащате огромни сметки за ток, а в същото време да не можете да достигнете желания комфорт в жилището или офиса си.

Добре е преди да направите покупката, да се консултирате със специалист какъв модел е подходящ за кубатурата на помещението, в което планирате да го монтирате.

Монтажът трябва да се извърши също от професионалисти. На пазара се предлагат различни модели и марки, но климатиците Мицубиши са правилният избор.

Те гарантират на хората максимален комфорт и ефективност. Някои от най-новите им модели отопляват помещението без проблем при температура -25 градуса навън.

Климатиците Мицубиши са оборудвани с филтър Plasma Quad, с чиято помощ пречистват въздуха и намаляват вредата с 99% на болестотворните микроорганизми.

Друго предимство на тези уреди е възможността им да работят почти безшумно.

Новите модели климатици Мицубиши имат функция 3D I-see, с помощта на която се сканират 752 точки в помещението. Така климатикът успява да определи къде се намирате и насочва въздушния поток към вас.

За да достигнат до клиентите качествени уреди с уникални функции от компанията правят огромно количество тестове. Те се оставят да работят на всякакви температури, дори и такива, каквито рядко се срещат по земята, за да са сигурни, че продават издръжливи уреди. Обикновено гарантират минимум 10 години безпроблемна работа.

Мицубиши произвежда и резервни части за своите климатици, за да могат да продължат да се използват и след 10-те гарантирани години.

Разбира се, на пазара има и други марки климатици, които не са по-лоши. Направете своя избор след като сте се консултирали с професионалист.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *