Счетоводни услуги – регистрация на фирма

Когато стремежите и амбициите ви са големи и работите усилено, успехите и разрастването на бизнеса просто започват да се случват. Съвсем естествено е с утвърждаването на вашата дейност да започнат да ви искат и фактури за нея.

За щастие днес имате възможност за бърза регистрация на фирма със съдействието на специалисти и до дни тя може да бъде факт.

Защо да използваме правни услуги при регистрацията на фирма? Защото с нея полагаме началото на бъдещата си дейност и всичко трябва да бъде изрядно. Цените за регистрация на фирма са достъпни, а идеята да използвате счетоводни услуги за тази дейност е неизменна стъпка към реализирането на вашите бизнес начинания.

Какви са възможностите и с какво се отличават различните видове фирми?

Регистриране на ЕТ / едноличен търговец / става от едно физическо лице, което е основател, не се изисква начален капитал и тази фирма не може да бъде преобразувана в ЕООД или ООД.

Разликата между ЕООД и ООД е в това от колко души ще се притежава капитала на фирмата. Ако това ще бъде само един човек, то фирмата ще е ЕООД, ако капитала ще бъде притежание на повече от един собственик – ООД.

Какви са необходимите документи и таксите, които трябва да бъдат внесени, при регистрация на фирма, можете да научите от счетоводната фирма, към която сте се насочили.

Отново там ще намерите пълно съдействие за регистрация на вашата компания и информация за необходимите процедури, през които трябва да преминете.

Освен уточняване на капитала и това къде ще е седалището на фирмата, трябва да изберете име на вашата фирма, което трябва да бъде оригинално и да не се дублира с никое друго.

Желателно е името да бъде кратко и ясно, за да се запомня лесно – това ще помогне на фирмата ви да бъде разпознаваема и да придобие популярност. Когато името на фирмата ви звучи добре, това създава добро впечатление в клиентите и вашите бъдещи бизнес партньори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *