Фейсбук реклама

Следете внимателно какво се публикува на фирмената ви фейсбук страница

Създаването на профил в социалната мрежа е само една малка стъпка от цялостната стратегия за организиране на Facebook реклама. Трудностите започват след това, когато трябва да се пристъпи към запълване на страницата с информация. Наред със задължителното посочване на адрес, телефони, интернет страница и разбира се дейност, съществуват още куп неща, на които трябва да обърнете внимание. Желателно е да публикувате историята на вашата фирма, като по този начин бъдещите ви клиенти ще знаят с кого точно ще работят. Особено важно е да обърнете сериозно внимание при посочването на дейността си. Тук трябва да сте доста прецизни и не само да посочите с какво точно се занимавате, но така да представите нещата, че клиентите да се убедят, че вие сте правилния избор, а не конкурентната фирма. Желателно е да подберете и подходящ снимков материал, с който да представите производствената си база, офисите и разбира се експертите. Обърнете сериозно внимание на служителите си, защото те са тези, които създават продуктите и гарантират качеството. Тяхното присъствие в профила, който си е равносилен на Facebook реклама, ще покаже на всички, че сте фирма, в която всеки работник е важен за общото благо.

И когато всичко това бъде направено, остава да се върши най-важното във времето – актуализирането на профила. Изключително важно е да следите какво се публикува в профила, тъй като редица фирми по света и у нас имаха проблеми с това. Историята познава случаи, в които служители са качвали на страниците снимки на нови разработки, които все още се пазят в тайна. Така новостите стават достояние за конкуренцията и целият ви труд може да се окаже безсмислен.

Най-доброто решение за предотвратяване на подобни неприятности е вие сами да организирате всичко по вашата безплатна Facebook реклама или пък да възложите задачата на служител, за когото сте сигурни, че няма за допусне грешки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *