Силата на Пантотенова Киселина

Хората, които полагат специална грижа за своята кожа вероятно са забелязали наличието в списъка от съставки на Витамин В5 в някой от специализираните кремове. Той на първо място хидратира и на второ освежава. Какво обаче представлява Пантотеновата киселина и по специално продукта Vitamin B-5 (Рantothenic Аcid). Кой е добре да го използва и защо? Можем ли да се доверим на продуктите на Now Foods?.

Какво представлява

Пантотеновата киселина или витамин В5 и по специално Vitamin B-5 Рantothenic Аcid представлява водоразтворим витамин, който се среща в основните хранителни продукти, като млечните, зърнените, бобовите и други. Той също се среща в месото, зеленчуците, яйцата! Това е един от малкото витамини от група В, които оказват влияние върху множество физиологични процеси в организма.

Vitamin B-5 Рantothenic Аcid се предлага във вид на пантотенова киселина, представляваща химичен препарат, който често се среща в състава на кремовете и различните маски за грижа за кожата и косата. Тя още се среща и в продуктите за грижа за устата е полезна при:

  • метаболизма и синтезирането на въглехидратите;
  • намаляване нивата на холестерола;
  • наличие на язва;
  • трудно зарастващи рани;
  • инфекциозни заболявания.

За кои хора е подходящо

Обикновено дефицитът на пантотенова киселина се среща много рядко и по специално в случаите на недохранване или изключително бедно хранително меню. Това са предимно вегетарианците, суровоядците или хората с алкохолна зависимост. Въпреки това, Vitamin B-5 Рantothenic Аcid може да се използва и от тези, страдащи от дерматологични заболявания, като акне или при увредени кожни клетки от наранявания и белези.

Той още с висока ефективност се използва и при хората с лошо състояние на косата, защото подобрява нейната външност, цвят и блясък. С Vitamin B-5 Рantothenic Аcid може успешно да се лекува пърхота, да се възстановява космената фоликула след употреба на нискокачествени бои и т.н.

Пантотеновата киселина и всички витамини от група В спомагат още за отслабването, образувайки от излишните килограми енергия за тялото. По-пълните хора бързо могат да влязат във форма и да свалят излишните килограми с помощта на Vitamin B-5 Рantothenic Аcid 500 mg, 100 капсули.

Защо да купите от Now Foods

Защото компанията е вече добре известна, както у нас, така и в чужбина. Тя е специализирана в производството на естествени хранителни добавки и нейните продукти вече се използват от спортистите и обикновените хора по целия свят. Големият процент положителни отзиви са доказателство за високото качество и поддържания стандарт.

В допълнение, всички продукти на компанията са със сертификата за високо качество GMP, което гарантира предварителни изследвания и одобрения за масова употреба.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *