Четки за гримиране от 4sales.bg

Професионални четки за перфектен грим от 4sales.bg

4sales.bg

Без съмнение всяка дама иска да изглежда красива и привлекателна, до голяма степен за което допринася добре нанесения върху лицето макияж. За целта обаче е необходимо да притежаваме нужния комплект професионални четки за грим от естествен косъм. Ето защо, сега ще разберем защо е толкова важно използването на качествени решения и разликите между професионалния и евтиния комплект, колко прибора съдържа и как се използват?

Защо е важно да използвате качествени четки за грим

Защото на първо място изглеждат много по-добре от аналозите си със синтетичен косъм. На следващо място, те са значително по-дълготрайни и са изключително подходящи за нанасянето на руж, пудра и сенки. Евтините професионални четки за грим са по-добрия избор при прецизното нанасяне на различните видове макияж и са значително по-безвредни за човешката кожа. Естественият им косъм позволява на гримьора значително по-равномерно да разнесе сенките по лицето и да покрие труднодостъпните места.

По какво се различава професионалния комплект от обикновения

  1. На първо място, цените между двата типа са съвсем различни, като професионалния е значително по-скъп от обичайния, който е евтин.
  2. в първия случай имаме продукти от естествен косъм, които са по-дълготрайни, антиалергични и с по-прецизно нанасяне от обичайните. Втория случай обаче е по-добрия вариант за домашна употреба.
  3. В първия има повече видове четки за грим от естествен косъм.
  4. Също, опаковката е по-луксозна, но и по-обемна, което не е удобно за носене в дамската чанта.

Когато правим своя избор, важно е ясно да знаем нашите предпочитания и нужди, както и дали си заслужава цената. По-важно ли е за Вас гримът да е перфектен или парите? Искаме обаче да Ви успокоим, че във 4sales професионалните комплекти са евтини и достъпни за всеки.

Колко четки съдържа един комплект

Съдържанието много варира и то зависи от нуждите на потребителя. Все пак е важно в описанието на избрания продукт да проверим количеството на съдържанието и да съпоставим с нуждите. Не си заслужава покупката на голямо количество, от които повече от половината да не се използват. Предимно, съдържанието на предлаганите днес комплекти може да варира от 5 до 32 броя, като в първия случай той е най-евтин. 

Изборът е наистина голям и можете да получите различни по форма и големина четки за грим от естествен косъм. Всяка от тях е предназначена за различна употреба. Например, т.н. ветрило служи за отстраняването на излишния макияж. Също тя се използва и за финото нанасяне на фон дьо тен и руж. По-малкия вариант за коректор пък позволява по-прецизното нанасяне върху труднодостъпните места и бръчките. Също, кабуки моделът пък служи за лесното нанасяне на прахообразните продукти и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *