Полезно при избор на изгодна оферта за бърз кредит

Тегленето на бърз заем е фасулска работа. Всеки може да се справи с подобно предизвикателство. Работата е там, че си има тънкости при избора на оферта. Още в този ранен момент вие печелите или губите от решението си да предпочетете определена фирма пред друга.

За какво трябва да внимавате предварително?

Освен за вноската и срока, добре е да попитате и за това, дали не се начисляват някакви такси за услуги, които по принцип трябва да са включени във вноската. Те трябва да са посочени в Общите условия, публикувани на сайта на всяка една фирма. Не избирайте хаотично. Това може да ви причини проблеми и да ви излезе прекалено солено. Ако не намерите подобна информация в сайта, позвънете и разговаряйте с консултант на фирмата. Настоявайте да ви разяснят подробно начина отпускане и изплащане на кредита.

Тези заеми са прекалено скъпи, за да ви е все едно дали няма да трябва да платите още някаква допълнителна сума. По принцип всички текстове с дребен шрифт бяха счетени за незаконни преди години. Всички кредитни фирми е необходимо да качват всички условия по кредитите, които отпускат, написани с ясен и разбираем шрифт. След като сте се запознали с всичко подробно, можете и сами сметнете колко ще върнете накрая.

В последните години все по-голям интерес предизвикват т. нар. безлихвени кредити. Може и да ви звучи странно и невероятно, но има и такива. В повечето случаи става дума за първи кредит до заплата. Такава оферта предлага Кредирект – 800 лв без лихва до заплата. Клиентът може да си избере срока на погасяване – 15 или 45 дена. Това е удобен продукт, тъй като често се случва да ни трябват някакви пари за нещо спешно в близките 3-4 дена, а датата на заплатата е след 10 дена. Взимаш кредит до заплата, решаваш си проблема и с взимането на заплатата, плащаш и кредита. Разбира се, ако веднъж използвате тази промоция, няма как да го направите пак.

През лятото много от кредитните компании правят изгодни летни промоции. Добре е да се запознаете с всички промоции на пазара, за да вземете правилното решение за точния продукт.

Ако досега не сте използвали кредитния калкулатор на някой от сайтовете за бързи кредити, сега е момента. Калкулаторите нагледно показват как ще изглежда желаната от вас сума, разпределена на месечни или седмични вноски. С помощта на такъв кредитен калкулатор много лесно се преценява колко излиза сумата, която ще платите при взимането на определен заем. Можете да използвате и сравнителен калкулатор на няколко фирми, често срещан в мрежата и така да изберете това, което е подходящо за вас.

Важен момент в избора на кредитна компания, на която да се доверите, е да се запознаете с мненията на клиенти, използвали продукта. Със сигурност ще намерите в мрежата доста отзиви за нещо, което е ядосало и разочаровало клиентите или пък им е направило добро впечатление.  Това е важно, за да сте наясно коректна ли е наистина фирмата или всичко е само реклама.

Ако все още не сте сигурни каква е точната сума, която ще ви е необходима или не знаете дали ще се стигне до харченето на тези пари, изчакайте. Ако всичко се размине, оставате със задължението да изплащате кредит без да сте свършили нищо с тези пари. Можете да кандидатствате и да бъдете одобрени само за минути до половин час . Всичко става бързо и лесно, така че не бързайте с подобно решение. Взимайте го след като сте преценили и огледали всичко подробно. Не се насочвайте към голяма вноска за кратък период, защото лесно можете да изпаднете в неплатежоспособност. По-добре се насочете към по-малките вноски, за да ви е по-лесно с изплащането.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *