Повреда на камион по време на превоз, позлвайте пътна помощ!

В случай на повреда на камион по време на път, неизбежно е закъснение, което само по себе си е неприятно за бизнеса.

Но ако водачът не е в състояние сам да отстрани неизправността на автомобила, техническата помощ на камиона на пътя ще се превърне в най-печелившия и най-бързият начин за решаване на проблема: отиването до мястото на повредата струва много по-малко от евакуацията до сервиз. Ползвайте нашата пътна помощ за консултация и когато стигнете до неразрешим проблем.

Това важи особено за шофьорите на камиони, които пристигат в София от други региони или преминават транзитно: без да знаете доказан автомобилен сервиз наблизо, можете да загубите време и пари, без да получите желания резултат.

Нашата спешна помощ за камиони, автобуси и специално оборудване ще пристигне навсякъде в града и региона, гарантирайки качеството и професионализма на диагностичната работа и ремонта.

 

Можем да евакуираме и камион – например, ако според изискванията на КАТ счупена кола трябва да бъде премахната от пътя.

Техническата помощ за камиони извън обекта включва също:

Ремонт на електротехници на камиони, ремаркета, специално оборудване, включително тези с „цифрово“ окабеляване.

Услуги за диагностика на електро електротехник: диагностика на камиони с помощта на скенер на ниво дилър и осцилографски тестер за двигател, фърмуер на ECU.

Ремонт и диагностика на дизелови двигатели с механична инжекционна помпа и електронен контрол на подаването на гориво.

Диагностика на механични, автоматизирани и автоматични трансмисии.

Стартиране на двигателя с изтощени акумулатори, празна пневматика, когато автоматизираната скоростна кутия не може да превключи в „неутрално положение“, а блокирането не позволява стартиране на камиона.

Ремонт на пневматични спирачни системи, включително ABS модулатори, работни и паркинг системи на трактори и ремаркета.

Ремонт на въздушно и пружинно окачване.

Ремонт на гуми.

По очевидни причини помощта на камионите на пътя е ограничена по възможности, това трябва да се вземе предвид: сложна работа с двигателя с вътрешно горене (изправяне на равнините на цилиндровата глава, смилане на валовете и т.н.), предаването трябва да се извършва в сервиз.

Можем да премахнем необходимите устройства и да ги доставим на специализирана служба, но това ще отнеме допълнително време – моля, вземете това предвид.

Такива ремонти могат да се нарекат висококачествени и ние можем само да „шаманизираме“ жизненоважните за камиона агрегати на пътя само с цел сами да стигнем до сервиза, ако е възможно.

Автомобилът за техническата  пътна помощ в София е специално оборудван с очакване за работа с камиони на място – има компресор за бързо изпомпване на пневматичната система, мощен крик за товар, специални устройства за работа с тежки агрегати.

Опитваме се да подберем най-професионалния екип, ако е възможно, специалисти, които вече имат добър опит с конкретен модел камион, се изпращат на терена.

Точната цена зависи от сложността на проблема в конкретен случай и ще бъде формирана след консултация със специалист по телефонa или диагностика на мястото на повредата.

При поръчка вземете предвид особеностите на формирането на цените за полева техническа помощ:

  • Работата през нощта се заплаща с повишена ставка: ако въпросът за спешността на ремонта не е критичен, ще бъде по-изгодно да отложите поръчката за следващата сутрин.
  • Цената на работата се влияе от метеорологичните условия.

Техническа помощ за камиони 24 часа

За камионите, които често напускат магистралата през нощта, за да избегнат задръстванията по основните магистрали, възможността за бързо пристигане за помощ денонощно е най-ценна.

Затова ние предлагаме ремонт на камиони на място през всички 24 часа, без почивни дни и празници: ако времето за доставка на товара е критично за вас, техническата помощ за товари може да пристигне в София без излишни закъснения.

Когато поръчвате автосервиз, опишете подробно (ако е възможно) естеството на неизправността и условията за нейното възникване. Това ще позволи на нашия екип да избере набор от инструменти и специални устройства, които най-вероятно ще са необходими за ремонт.

Също така, ако е необходимо, е възможно да доставите резервни части до мястото на ремонта: по този начин линейка на пътя ще спести допълнително време. За да поръчате резервни части и консумативи по време на поръчката, посочете модела и модификацията на автомобила.

Когато извиквате помощ по пътя с камиони до отдалечени райони на региона, ако е възможно, посочете лесно забележими ориентири или GPS координати, ако колата е оборудвана с навигатор: това ще съкрати времето за пристигане на автомобила за техническа помощ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *