Луксозни имоти

Мечтата за една къща – да купуваме или строим?

Сега можете да купите или построите къща за приблизително същата сума като покупката на апартамент от 80–100 м2 в нов проект. На www.ues.bg може да разгледате всички оферти за текущи парцели или жилищни сгради, във всяка точка, която ви интересува.

Когато купувате завършен дом, процесът по получаване на кредит от банка ще бъде по-лесен и ще може да влезете в новия дом много по-бързо.

Мнението на специалисти от агенция за недвижими, луксозни имоти е, че е по-евтино е да се построи къща самостоятелно. Погрешно е, че освен това разходите се увеличават по време на строителството.

Има и други възможности – да купите отделен парцел земя и модулна къща, или да изберете недвижими имоти. Проект, който се изпълнява от надежден предприемач.

Може да участвате и по някоя програма за придобиване на собствен дом, защото благодарение на такива в много държави по света се подпомагат и подкрепят млади семейства с деца и млади професионалисти. Така може да получите необходимата сума (или част от нея) за първата вноска, която е много трудна и дълга за спестяване. Освен това, често е по-евтино да купувате жилище и да плащате заем на месечна база, отколкото да го наемате.

Разгледайте всички предложения за недвижими, луксозни имоти в агенция Unique Estates.

Къща за цената на един луксозен апартамент (примерно апартамент Докторска градина) – това е възможно

Смята се, че една къща струва повече от апартамент. Така повечето хора първоначално не обмислят закупуването или построяването на къща като опция.

Съвсем малко проучване предполага, че с бюджет от 140 000 евро вече можете да купите апартамент в нов проект. Като алтернатива, за същата сума, можете да си купите парцел от около 1200 м2 или да построите къща от 90-120 м2, или да си купите къща.

Тоест, за една и съща сума, наистина е възможно да се превърнете в собственик на по-голяма жилищна площ.

Не се колебайте за всякакви индивидуални запитвания да намерите агенцията за недвижими, лукс имоти Unique Estates.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *