Матраци НАНИ с двойно по-голяма гаранция за добър сън

  • Защо да изберем матраци НАНИ?

Въпреки пренасищането на пазара с все повече производители на матраци – чужди и български, има утвърдени имена, които се предпочитат от клиентите. Едни от тях са именно матраци НАНИ, доказали се с времето и подобрявайки качеството на продуктите си с всяка изминала година. В основата на производството им е вложена идеята за подсигуряване на отличен сън на клиента. Ето защо при тях няма компромис с материалите, които ползват за изработка на всички матраци и други продукти, които предлагат. Освен, че са познати като бранд, матраци НАНИ имат и много известни модели матраци, които се радват на огромен успех и са основно предпочитани от потребителите, когато дойде време за смяна на матрака. Това са Сирена Мемори, Сирена Ултрафлекс, Сирена Фреш Мемори, Аруба Мемори, Тирена и други.

  • Матраци Нани – как да изберем точният модел за нас?

Все повече потребители се информират обстойно преди да закупят важен за здравето си продукт. Знаейки, че матракът е един от тези продукти, матраци Нани предлагат многообразие от видове за всякакви предпочитания. Независимо дали ви трябва еднолицев или двулицев вариант, имате избор матракът да бъде с пружини или без. Първото нещо, на което трябва да обърнете внимание е дали искате вашият матрак да бъде по-мек или по-твърд. След това вече да се насочите към конкретните модели с тази твърдост. Понеже е много вероятно да се колебаете между определени матраци, препоръчваме да се консултирате със запознатите с тази сфера хора. В магазин за матраци Mattro.net ще ви обърнат специално внимание на изискванията и ще получите отлична консултация както по телефона, така и онлайн в сайта.

  • Защо матраци Нани предлагат по-висока гаранция на продуктите си?

Обновявайки често портфолиото си, Нани подобряват все повече качеството на продуктите си. Последната промяна, с която зарадваха потребителите си, е удължената гаранция на по-голямата част от моделите. Луксозните матраци са с 20 годишен срок на гаранцията, което още веднъж ги прави едни от най-предпочитаните. Гаранцията определено е добър ориентир за качество, така че може спокойно да се доверите на матраци Нани, ако все още не сте се насочили към конкретен производител.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *