Колички за близнаци на достъпни цени

Честито! Ако сте попаднали на тази статия, това означава само едно – в очакване сте на своите близнаци! Без съмнение най-хубавата новина, която може да получите е, че ще ставате родители. Какво се случва обаче, когато радостта се окаже двойна и бебетата са всъщност не едно, а две? Притесненията при избора на бебешки колички, бебешки кошари и аксесоари стават двойни. Днес специално внимание ще обърнем на покупката на колички за близнаци – една оказва се, не толкова лесна задача. Ще ви дадем ценни съвети за възможно най-правилния избор с помощта на експертите от онлайн магазин Bebeland.net, в който ще откриете всичко за вашите близнаци – бебешки колички, колички за близнаци на достъпни цени, бебефони, детски легла, кошари и бебешки аксесоари.

Видове колички за близнаци

За разлика от миналото, в днешно време на пазара ще откриете много предложение за колички за близнаци – като функции, дизайн, цветове и структура. Според структурата може да обособим три вида бебешки колички за близнаци.

  1. Колички за близнаци, при които децата са едно до друго

Хубавото при този модел колички за близнаци е, че децата са разположени едно до друго, което означава, че имат един и същ ъгъл за гледане. Ако сте насочили към точно такъв модел, ви съветваме да изберете такава количка, при която двата коша и функциите им са независими, защото индивидуалният комфорт е от изключителна важност.

  1. Колички за близнаци, при които децата са едно зад друго

Този тип колички са доста по-маневрени от вариантите, при които децата са едно до друго. Тъй като са по-тесни, са доста по-удобни, ако често ви се налага да ползвате стълби или тротоари. Единственият недостатък при тези бебешки колички е, че бебето, разположено отзад няма добра видимост.

  1. Колички за близнаци, при които децата са едно срещу друго

Подобно на предния модел, и този вид колички се отличават с максимална маневреност. Това разположение на децата в повечето случаи предразполага за постоянна комуникация и игри между децата, което обаче може да наруши режима за сън.

  1. Колички за близнаци, при които децата са гръб в гръб

Този вариант е удачен за по-бързото и лесно заспиване на децата, защото реално нямат връзка едно с друго и приспиването е значително по-лесно. От друга страна има риск тази липса на връзка да доведе до проблеми, защото както знаем близнаците имат особена връзка помежду си.

Най-практичният и удобен вариант, но съответно и изискващ повече средства е да изберете количка, която има функция за обръщане и за променяне на разположението на отделните кошчета. Не забравяйте също така, че освен за комфорта на вашите деца, трябва да помислите и за най-удобния начин за управление на количката, за да носят разходките наслада и удоволствие за всички. Не пропускайте и да изберете колички за близнаци с голям багажник, който да осигури достатъчно място за аксесоарите и нужните неща за две бебета. В онлайн магазин Bebeland.net може да се запознаете с предложенията на водещи производители за бебешки колички за близнаци на достъпни цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *