Климатизация, която работи за вашия комфорт

Маркан Про професионален партньор за климатизация

Климатизация, която работи за вашият комфорт, която ефективно климатизира вашите помещения и запазва здравето ви, работоспособността и тонуса в ежедневието. Такъв тип климатизация днес на интериорните помещения съществува и често я наричаме съвременна, иновативна и технологически обоснована. Независимо дали климатизирате битова сграда от жилищен тип, дали климатизирате търговски или бизнес обект, индустриално предприятие или частен имот – централната климатична система е добрият вариант за класова и рентабилна климатизация.

Разбира се, когато допреди няколко години сплит климатичните системи бяха рентабилната опция на пазара – използването им беше завишено не само в домакинствата. Днес, обаче с оглед на електронния и надежден контрол, с оглед на зоналното контролиране на климата в помещенията, стремежа за енергийна ефективност – VRF/VRV системите за климатизация, чилърите, руфтопите и централизираните климатични системи, като цяло са предпочитаният вариант. Маркан Про са фирма специалист по климатизация и ОВК системи – проектиране, изпълнение и поддръжка. На сайта им www.markanpro.bg можете да се свържете с тях и да поръчате изготвянето на рентабилна оферта за климатизация на вашата сграда!

Климатизация – комфорт, ефективност и нисък разход на енергия!

Когато Маркан Про изготвя проект за вашата климатизация взема под внимание вида, големината, предназначението и местоположението на вашата сграда. Така най-добре ще се прецени дали е нужно да се постави климатик на покрива, дали чилърите са вашият надежден вариант за климатизиране на въздуха или най-удачно е да се инсталира една съвременна по параметри и компоненти VRF/VRV климатична система. Разбира се имат значение и изискванията за желаните параметри на микросредата от страна на клиента. По-висока влажност, по-голямо охлаждане или затопляне и други.

Главните предимства на чилърите например и на руфтопите са, че те имат голяма вариация по отношение на големини, мощности и са удачни за различни по тип и вид помещения. Те, като едни хладилни машини идеално охлаждат въздуха, но могат и да го затоплят с включването на определени допълнителни компоненти към тях! За индустриални, бизнес площи и търговски такива са рентабилен вариант. Все пак, ако искате система за климатизация, която на зони да регулира климата в помещенията ви, то най-удачното решение са климатичните системи от съвременен VRV/VRF модул. При тях променливия поток на хладилния агент спрямо подаваните мощности, постига различни параметри на температурата и влажността в помещенията на зони. На един етаж или в няколко помещения можете да изстудявате повече, докато на друг етаж или в други помещения да затопляте.

Какъвто и вид климатична система да е подходящ за проектиране и инсталация на вашата сграда или комплекс от сгради, то Маркан Про са специалистите, които ще ви осигурят гаранция за качество и дългосрочно ползване. Посетете ги още днес на www.markanpro.bg и изпратете своето запитване за климатизация!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *