Фериботи, круизи

Как да отида на круиз: къде да плавам, колко да платя?

Пътували ли сте някога с ферибот, круизен кораб или лайнер?

Ако не сте предлагаме ви да надникнете зад дебрите на пътуването по вода. След като преодолеете тръпката от „морска болест“ цялото изживяване ще ви се стори самата приказка.

Как да отида на круиз?

Първо помислете: къде да плавате, колко може ад си позволите за подобна екскурзия, а след като направите своите фериботни резервации е добре да помислите и как да организирате всичко.

Посока за пътуване с ферибот или круизен кораб

Ако никога не сте пътували с круиз, „Лакмос Травел” ЕООД препоръчва за начало да посетите екзотични дестинации като Карибите или Бахамските острови. Споменаваме тях, защото за пътуване с круизен кораб е хубаво да има поредица от места за разглеждане или острови един до друг.

Обикновено в рамките на круиз можете да посетите островни държави и да се докоснете до тяхната история, култура, население, обичаи.

Карибските острови са разположени близо един до друг, така че по време на круиза ще трябва да прекарате минимален брой дни в морето.

Популярни отправни точки в този регион са Маями (САЩ) и Сан Хуан (Пуерто Рико), така че си струва да следите продажбите и фериботни резервации в тази посока.

Ако не искате да плавате толкова далеч с круиз, може да планирате за ферибот по Средиземно море. Популярните пристанища са Рим и Барселона. Сезонът на средиземноморския круиз е от май до октомври, а индивидуалните кампании се организират през цялата година.

Изгряващата звезда в круизната индустрия е Дубай и целият Близък изток като цяло. Всяка година все повече компании поставят своите кораби в Дубай и други емирства, както и в Оман. От екзотични дестинации е необходимо да споменем и Азия, Южна Америка и Норвегия.

Коя фериботна компания да изберете

В зависимост от избраната дестинация, настройката за корабоплаване в дни, седмици или повече и според бюджета, лесно може да изберете фериботната компания. Така lakmostravel.com предоставя на всички свои клиенти уникалната възможност за всеки клиент да избере своята най-адаптивна дестинация и да направи фериботни резервации на най-изгодни цени.

Ако желаете, можете да вземете кола с вас на борда, за да останете в пристанището за по-дълго време и да опознаете околностите. В този случай можете да продължите пътуването на следващ кораб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *