Как да направите красива снимка на морето?

Предстои ви почивка на морето, някои интересни идеи за перфектната снимка на морският бряг. Искате да научите повече за фотографията или да изберете свой индивидуален фотограф за ваша лична фотосесия, можете да видите фотографските услуги, на Фотографите на България.

Понякога изглежда: няма снимка от почивката ни – което означава, че самата почивка не е била запаметена. И започваш да правиш снимки както ти дойде.

Каква поза трябва да заемем, за да изглеждаме перфектно на морските снимки?

Опитахме се да намерим отговора в социалните мрежи. Изглежда знаят тайната как да направят краката по-дълги и по-тънка талия. Разбира се, много фото филтри им помагат, но правилния ъгъл е не по-малко важен. Но какво има да се скрие: ъгълът е всичко

Така самите модели наричат ​​поза, когато седят на колене с прав гръб. Той е идеален за тези, които вярват, че имат несъвършени крака или прекалено тежки ханш или не твърде тънък гръб. Основното е, отново, ъгълът. Моделът трябва да седи ясно в центъра на снимката, опирайки дупето на долната част на краката и силно натискайки задника.

Необходимо е да се огънете в долната част на гърба, като същевременно се опитвате да опънете горната част на гърба. Ако смятате, че бедрата ви са несъвършени, вземете шал със себе си, както направи Алена Водонаева, той ще обогати картината, без да отделя много внимание.

 Важно е да не понижавате лицето и шията, за да не се случи ефекта на „буквата“. Не много високи момичета могат да вдигнат косата си нагоре, като по този начин визуално увеличават растежа и линията на шията. А черешата на тортата ще бъдат дълги обеци, които отново подчертават гладката извивка на шията.

Снимка с половин оборот

Половин оборот ефективно подчертава линията на бедрата. В същото време звездата с една ръка леко покрива дупето, което придава едновременно скромност и кокетност. Половинният завой на снимката като цяло е много изгоден, тъй като най-широките хоризонтални линии на фигурата – раменете и бедрата – престават да изглеждат масивни.

Тази поза е подходяща не само за тънки фигури, момиче с форми също ще изглежда грандиозно. По-добре е само да поставите ръка на бедрата си – това допълнително ще подчертае талията и леко измести ъгъла в правилната посока.

Съветвам ви да застанете на пръстите на краката си – дори и да не се снимате до пълния ръст. Това визуално ще придаде тон на дупето.

Скръстете краката си и намерете опора.

Най-големите грешки, които един модел може да направи, е да замръзнете в поза на войник и да забравите да сложите ръцете си някъде. Най-лошото е просто да ги окачите по тялото, да ги оставите да висят.

Професионални модели, като Виктория Боня, знаят, че ръцете трябва или да лежат на раменете им, или трябва да се облегнат на стената, а краката им да са кръстосани или удължени в неравен диагонал. По принцип позите трябва да е трудно за разглеждане.

И преди да решите коя настройка на ръцете и краката е подходяща за вас, репетирайте пред огледалото. Много зависи от особеностите на фигурата, текстурата на лицето, дължината на ръцете и краката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *