Как да изберем правилната тениска

Въпреки че тениските могат да бъдат забавни и лесни за носене, те обикновено се разглеждат като спортен вариант от гардероба на една дама. За да се бори с какъвто и да е вид отрицателна конотация с тениска, всяка дама трябва да се убеди, че е облечена с подходящия модел тениска. Ето няколко съвета, които ще ви насочат към правилните дамски тениски:

Първото нещо, което трябва да признаете, е, че тениската винаги е по-небрежна от блуза или рокля. Така че, когато обмисляте да вземете тениска, не трябва да се стараете прекалено, за да изглеждате изключително секси или фантастични, особено за тениските на Flaro.bg. Тениските се използват за ежедневието и придават спокойна и приятна визия. Това винаги трябва да е в центъра на вниманието, когато решавате каква тениска да облечете.

Въпреки това, една жена трябва да помисли върху няколко неща, преди да купи тениска: типа на тялото, какви характеристики иска да покаже и какво послание се надява да изпрати.

Без значение от вашия размер, трябва да подберете тениска, която да отива на вашия тип тяло, без да се прекалява. Трябва обаче да сте честни и да приемете типа на тялото си. Не мислете, че има стандарти за красота, които трябва да спазвате. Намерете какво работи за вас и го използвайте във ваша полза.

Дамските тениски се предлагат в голямо разнообразие от разфасовки, винаги можете да намерите такава, която да направи комплимент към зоната на тялото ви, която харесвате, докато прикривате други зони. Например, ако харесвате външния вид на ръцете си, но се чувствате по-малко уверени в горната си част на гърдите, можете да намерите тениска с по-къси от средните ръкави и нормално изрязано деколте. Ако откриете, че краката ви са най-привлекателният аспект на тялото ви, можете да изберете тениска, която акцентира върху откритите ви крака.

За съжаление гардеробът ви изпраща съобщения, независимо дали ви харесва или не. Може да се почувствате комфортно в тениска с къса кройка. Въпреки това, можете и най-вероятно ще бъдете възприети по различен начин, ако носите по-консервативна, обикновена тениска, която прикрива всяка част на тялото. Няма добро или лошо решение, само съобщението, което искате да изпратите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *