За ремонта – нови интериорни врати

Живеем в стара селска къща, в която отдавна имаше голяма нужда от ремонт. Най-накрая настъпи този момент – започнахме ремонта. Разбира се, започнахме сами, но до никъде не стигнахме. Приятели ни препоръчаха фирма, която може в срок и качествено да се справи с нашия ремонт. За целта се свързахме с представител на фирмата, казахме нашите изисквания и ремонта започна.

От нас се изискваше да си изберем интериорните врати. Това е много отговорна задача – трябваше да се съобразим с настоящите размери, защото не желаем да променяме нищо по отношение размерите на различните помещения.

Вече знаехме какви ще бъдат водещите цветове за всяка стая и това улесни избора на интериорните врати по отношение на цвят. Трябваше да направим избор на вида на изделията и материала, от който да са направени. Разбира се, най-лесно е чрез онлайн магазин – има голямо разнообразие от предложения. Каталозите са изпълнени с предложения от различни интериорни врати – изработени от масив, фурнир, PVC, стъкло.

Изделията от масивен дървен материал са най-красиви и стабилни, но не са по нашите финансови възможности. Естествената красота, здравината на масивното дърво винаги ни пленява, но ще трябва да се задоволим на този етап с изделия от фурнир.

За гостната и спалнята избрахме изделия от фурнир от естествена дървесина, които изглеждаха прекрасно и се вписаха много добре в интериора. За кухнята решихме въпроса с изделие от PVC, защото те много добре понасят повишената влажност на въздуха и освен това се почистват много лесно. Това беше и една от причината да се снабдим с такова изделие, защото децата непрекъснато внасят или изнасят нещо и оставят достатъчно следи след себе си.

По-сложен беше избора на интериорни врати за санитарните помещения. Имахме нужда от конструкции с нестандартни размери, което налагаше да се изработят по специална поръчки. Отново се справихме само чрез интернет. Открихме подходяща фирма, занимаваща се с производство на всякакъв вид интериорни врати и за кратък срок всичко беше готово.

Така приключи така чакания ремонт, но чакането си заслужаваше. Жилището ни стана прекрасно – създадохме си комфорт и уют. Един съвет получихме от приятелите си, но сега ние винаги даваме предложение на тези, които имат нужда от ремонт, да ползват услугите на професионалисти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *