Задължителни елементи на едно ергенско парти

Най-добре е да започнете да планирате ергенското парти седмици преди избраната дата, за да сте сигурни, че ще направите всичко както трябва.

Започнете със списък за планиране на партито месец или два преди това

1 . Изберете дата

Въпреки че много хора смятат, че нощта преди сватбата е идеална за ергенско парти, в действителност това не е практично. Когато решите да изберете дата, седмици преди сватбата или месец преди това е добре, за да има време за възстановяване преди сватбата.

2. Намерете най-доброто място

Имайте предвид колко гости ще присъстват и къде са те? Кое местоположение идеално пасва на бюджета за ергенското парти? Колко време имате на разположение и какви дейности са включени в списъка?

3. Определете бюджет за партито

Трябва да разберете колко е готов всеки да отдели и какво може да покрие. Като най-добрият човек, трябва да имате предвид, че ще поеме по-голямата част от разходите.

4. Направете списък с гости

Списъка с гости ще трябва да обсъдите с младоженеца. Той със сигурност има идея кого би искал на купона си. Заедно бихте имали достатъчно време да решите подробностите за перфектния списък на гостите за партито.

3 до 6 седмици преди партията

До партито има няколко седмици само. Вече имате дата, списък с гости, местоположение и бюджет. Все още има няколко стъпки в списъка, които трябва да довършите.

5. Храна за партито

Храната ще има много общо с вашата дестинация. Не забравяйте да не забравите да включите храната в бюджета. Винаги е хубаво да намерите нощувки с безплатна закуска. Това обикновено прави останалата част от деня по-лесна, а за ограничен бюджет е особено подходящо.

6. Резервация на хотелска стая

В зависимост от мястото, където ще се проведе вашето парти, е добра идея да направим резервациите си за нощувка навреме. Ако няма да се прави резервация за нощувка, наемете фирма с услуга  Drink and drive, за да могат всички участници да се приберат безпроблемно.

7. Планирайте развлечения за ергенски парти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *