Да подготвим ученика за новата учебна година

Все още е лято, но август ще мине бързо. Септември е натоварен и за да бъде по-лесна подготовката на ученика за новата учебна, ще се наложи да започнете с нея по-отрано.

Вероятно в началото ще застанете срещу тази идея, тъй като е време за лятна ваканция, почивка и още много други приятни занимания. Помислете, ако оставите всичко за септември, ще ви е много трудно – консерви за зимата, учебници, тетрадки, помагала за училище, дрехи за вече порасналия ученик и др. Добре е всичко да се планира предварително, за да не се затруднява семейния бюджет.

Ако все пак, не ви се занимава през август със септемврийските задачи, можете да си помогнете с пари назаем от Citycash. Когато детето ви ще учи в училище във вашето селище, ще имате нужда от допълване на гардероба, нови учебници, тетрадки, учебни помагала, нова раница и екип за тренировки. В случай, че училището на детето ви е в друго населено място, ще трябва да подсигурите квартира. Ще се наложи да предплатите наем, да осигурите необходими вещи за ежедневието в квартирата. За всичко това ви трябват пари. Често дори и двамата родители да работят, не успяват да се справят с еди такъв разход.

Не забравяйте, че имате сметки за плащане. Няма как да ги изоставите. Наистина е досадно пазаруването преди училище и много хора предпочитат отрано да си набавят необходимите им неща, за да не губят после ценно време в чакане по опашки. Вече се налага устойчиво търсенето и пазаруването на учебници и учебни помагала онлайн. Много ученици използват учебниците си без да ги съсипват и след завършване на учебната година ги продават. Потърсете такива обяви и ще си набавите необходимите учебници на половин цена, дори и по-евтино.

Същото можете да направите и с останалите покупки. За дрехи и обувки трябва да сте по-внимателни, защото има опасност да не съответстват на размера на детето. По-удачно е да можете да мерите преди да купите.

Тъй като всеки търси някаква изгода, с кандидатстването за кредит в CITYCASH ще си осигурите възможност да разполагате с пари в брой за разходите по ученика и в същото време да участвате в томбола с парични награди.

Какво по-хубаво от това да ти дадат малко пари без да се налага да ги връщаш? CITYCASH обяви промоционална оферта, която позволява на всеки изтеглил кредит от компанията от до 30 септември, да участва автоматично в томбола с парични награди. Всеки ден се раздават по 3 награди от 50 лв, а след изтичане на срока на промоцията, ще се изтеглят иманата на 3 късметлии, които ще получат 100, 500 и 1000 лв. награда.

Предложението е изгодно и доста съблазнително. Помислете, ако ви предстои да пуснете детето си в първи клас, колко повече са разходите и то не само преди 15 септември. Разходите продължават почти до Нова година. Защо да нямате и една надежда, че в края на септември могат да ви дойдат ей така едни 1000 лв бонус?

Всичко това е възможно само, ако сте кандидатствали и получили кредит от CITYCASH през август и септември.

Всеки се вълнува, когато детето му за пръв път трябва да премине през прага на родното училище. За първия учебен ден трябва да се подготви празнично облекло, да се купи удобна раница, която да не затруднява детето при носене. Спортното облекло за часовете по физическо не трябва да са скъпи, а да са удобни и практични. Ако детето ще пътува с градски транспорт до училище, трябва да му извадите ученическа карта навреме, за да можете да вземете карта за намаление при пътуване в градския транспорт.

Не забравяйте за краси букет за класната ръководителка и усмивката на лицето на цялото семейство. Това е празник за всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *