Дамски чанти в изобилие от размери, форми и цветове – най-атрактивните предложения на дизайнерите

Както и всяка друга важна част от облеклото на всяка жена, чантата заема важно място при изграждане на модерната визия. Благодарение на нея можете да балансирате, да украсите или да добавите повече цвят във вашия външен вид. Разнообразието на модели, с които ни очароват дизайнерите, е наистина голямо. Като се започне от класическите дамски чанти естествена кожа и се стигне до иновативните, нови материи. Нека видим някои от най-изявените тенденции при дамските чанти за сезона.

Малката дамска чанта

Тя е наистина много женствена и добавя нежност и луксозно докосване на всеки тоалет. Незаменима е когато имате повод да се облечете официално и да блеснете в пълния си блясък. Изработката на малките дамски чанти може да бъде от най-различен материал – кожа, велур, кадифе, текстил, както и да бъде украсена с бродерии, ресни, камъчета и разнообразни апликации. Тук трябва да отбележим, че не функционалността е водеща при избора на малката дамска чанта, а нейната визия. Пространството за съхранение е съвсем оскъдно, но и това си има своите основания – ако сте излезли на парти, едва ли ще ви трябва нещо повече от козметичен комплект с огледалце и малко място за ключовете. Но за сметка на това пък, това малко бижу ще грее в ръцете ви през цялата вечер, допълвайки елегантно блясъка на вашия тоалет.

Големите дамски чанти тип торба

Те са изключително практично решение и не е случайно, че напоследък се радват на такава популярност. Дизайнерите ги обичат и всеки сезон не пропускат да не очароват с все по-смели модели. Освен класическите дамски чанти естествена кожа, на пазара се предлага и изобилие от красиви торби, изработени от велур, плат и дори силикон. Цветовете са толкова пъстри и невероятно разнообразни, че изборът е напълно безпроблемен. Хубавото на меките, удобни чанти тип торби е, че могат да се напълнят с много или малко аксесоари и по този начин обемът може да бъде точно контролиран. Както се казва, подгответе се за неочакваното, за да си гарантирате спокойствие – винаги може да изскочи някоя случайна покупка и вие ще разполагате с достатъчно пространство за нея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *